ForsideOm magasinet solidaritet

Om magasinet Solidaritet

Venstrefløjen har brug for sine egne medier. Det bidrager vi til ved at lave et udogmatisk og bredtfavnende papirmagasin. Her vil være reportager, analyser og debat i forhold til de aktuelle diskussioner og kampe, som føres på den danske og internationale venstrefløj.
Derfor har vi, en række folk fra forskellige strømninger i og omkring Enhedslisten og Socialistisk UngdomsFront, fundet sammen om dette magasin-projekt, som er selvorganiseret og 100 procent uafhængigt af politiske organisationer. Solidaritet har et revolutionært socialistisk perspektiv og søger at række ud til bl.a. græsrødder og aktive i fagbevægelsen.

Grundlaget for magasinet kan læses her.

Vi er en bred gruppe af unge og gamle, der tilsammen har erfaringer fra mange forskellige medier på venstrefløjen, men kan godt bruge flere gode kræfter. Derfor hører vi meget gerne fra folk, som har lyst til at bidrage med tekster, billeder eller måske bare har en kommentar eller en idé til bladprojektet. Skriv til magasin@solidaritet.dk

Bag magasinet står Foreningen Solidaritet, som blev stiftet på en generalforsamling i august 2014. Foreningen Solidaritet driver foruden magasinet også et forlag og et trykkeri af samme navn. Vi holder til i Solidaritetshuset på Nørrebro. Læs vedtægterne for foreningen her.

Vi er et lille non-profit græsrodsforetagende uden andet i ryggen end vores trang til at afskaffe kapitalismen. Bak os gerne op som abonnent eller kom og vær med! Et års abonnement koster kun 200 kroner, og det samme gør medlemskab i Foreningen Solidaritet. Køb et abonnement og/eller et medlemskab her.

'Solidaritet – uafhængigt socialistisk magasin' udkommer første gang i marts 2015 – og derefter hver anden måned.

 

Kammeratlige hilsner fra bestyrelsen i foreningen Solidaritet,
Lasse Rørdam Nielsen, Marta Helleskov, Janus Noack, Michael Schølardt og Jeppe Rohde

1 kommentar

Trackbacks and pingbacks

  1. « Artikler Og Kronikker « jan-jakobsen.dk
    […] Bjørn Svensson, Sarah Glerup, Peter Mikkelsen og Jan Jakobsens artikel bringes også i magasinet Solidaritet 3/2015. […]